fbpx

“Svenske” Camprock solgt for 850,000 euro i Deauville

Lørdag indledtes årets sidste auktion i Deauville med Arqanas December Breeding Stock Sale, og det med blev med familien Sundströms 3-årige hoppe Camprock som næstdyreste lot. Myboycharlie-datteren blev solgt for 850,000 euro til japanske Katsumi Yoshida.


Camprock. Foto: France Galop.
Camprock. Foto: France Galop.

Camprock er opdrættet af Moa Sundström, datter af Anna Sundström, som med sit Coulonces Consignment er strøget helt til tops blandt fremstillere på de franske autioner.

Camprock blev som åring solgt for 30,000 euro på Arqanas oktobersalg – køber var træner Pia Brandt sammen med resten af Sundström-familien – og sidenhen har historien udviklet sig til et rent eventyr.

Camprock har vundet tre gange i 2016, heriblandt Gruppe-3-opgøret Prix Pénélope, og hun leverede sit livs indsats som anden i Gruppe-1-løbet Prix Saint-Alary, slået med hoved af Al Shaqab Racings Jemayel.

Salget af Camprock er uden tvivl følelsesladet for både Moa, Anna, Maja og Jan Sundström, men det kan også meget vel blot være begyndelsen på noget endnu større, idet førstnævnte stadigvæk bl.a. ejer hoppens mor, Camdara, en Astronomer Royal-halvsøster til Camprock samt en Le Havre-halvsøster til dette års norske Derbyvinder Our Last Summer og Gruppe-1-placerede Peace Envoy.


Se interviewet herunder med Anna Sundström kort efter salget af Camprock:

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top