fbpx

Seks skandinaviske Gruppeløbs-anmeldelser til Hamborg

I den seneste udgave af Scandinavian Racing Bureaus “Skandinaviska Galoppresultat 2016” fremgår det, at seks skandinavisktrænede heste har engagement i løbet af det tyske Derbymeeting på Hamburg-Horn i starten af juli. 


Tre fra Norge, to fra Sverige og en fra Danmark.

Cathrine Erichsen har anmeldt sidste års norske Oaks-vinder, IKC Moneypenny, i Hamburger Stuten-Meile (Gr.3) over 1600 meter den 2. juli.

Den 3. juli står Flemming Velins Fields Of Athenry meldt i Grosser Hansa Preis (Gr.2) over 2400 meter, og den 5. juli findes både Cathrine Erichsens Easy Road og Jessica Longs Volatile på listen til Hamburger Flieger-Trophy (Gr.3) over 1200 meter.

Jessica Long har også meldt Inaya i det 2000 meter lange Hamburg Trophy (Gr.3), der rides den 8. juli, og endelig står Niels Petersens Our Last Summer i den altoverskyggende hovedbegivenhed, Deutsches Derby (Gr.1) over 2400 meter den 10. juli.

Et løb med tæt på seks millioner i samlet præmiesum.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top