fbpx

Percussionist afrundede dansk dynamit-dag!

Søndag den 26. september blev en af de største danske dage på Øvrevoll nogensinde – hvis ikke den største! De dansktrænede heste besatte de tre første pladser i Breeders’ Prize Classic, og derudover hentede de sejre i Breeders’ Prize Sprint og Norsk Kriterium samt en andenplads i Semb Hovedgård Hoppeløp (L) når det gælder fladløb.


Og så afrundede Hanne Bechmann-trænede Percussionist løbsdagen med at stryge til tops som overlegen vinder af Øvrevoll Champion Hurdle over 3730 meter med gode 93.500 norske kroner i førstepræmie.

Under James Patrick O’Farrell trak Sadler’s Wells-sønnen afgørende fra Omoto Sando/Henrik Engblom inden den sidste forhindring, og han stormede over den sidste med største lethed til en overlegen fire længders sejr. Omoto Sando havde igen otte længder til Superman på tredjepladsen, mens Bombina og Carius fik de sidste placeringer.

9-årige Percussionist, der tidligere tilhørte toppen af Irlands klassiske årgang, ejes af Old Times Racing og Morten Buskop, og han trænes til daglig i Dyrehaven og på Klampenborg Galopbane i Hanne Bechmanns regi.

Med sejren i Øvrevoll Champion Hurdle satte den brune vallak dermed punktum for en dag hvor de danske trænere uden tvivl sender mange glade tanker til Klampenborg Galopbanes nye Cushion Track-træningsbane, der uden tvivl i høj grad er medvirkende til de store fremgange.

Et faktum som hverken Søren Jensen, Bent Olsen eller Hanne Bechmann lægger skjul på når sæsonens resultater om kort tid skal gøres op.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top