fbpx

Kastanjegården: Føl efter Make Believe og Juniper Tree

Jacqueline og Lennart Henriksson tog i februar imod årets to første føl på Kastanjegårdens Stuteri i Höör. “En hoppe efter Juniper Tree og en hingst efter Make Believe”, fortæller Jacqueline til GalopSport.


Hoppeføllet v. Juniper Tree ud af Dhanyata (Oasis Dream) er 15 dage gammel på billedet. Foto: Kastanjegårdens Stuteri.

Hoppeføllet efter York Stutteris Juniper Tree (Galileo) kom til verden den 12. februar og er andet afkom i Sverige ud af den Gruppe-3-vindende Danetime-hoppe Dhanyata, som i fjor leverede et hoppeføl efter Pride Of Dubai (Street Cry).

I forvejen er Dhanyata mor til to vindere – Wernotfamusanymore (Oasis Dream) og White Rosa (Galileo), og hun nåede inden ankomsten til Sverige både at besøge Sea The Stars og Kodiac.

Dhanyata var fremragende som 2-årig i England, hvor hun bl.a. vandt Sirenia Stakes (Gr.3) på Kempton og var anden i ét af Europas bedste 2-årsløb, Cheveley Park Stakes (Gr.1) i Newmarket.

Siden blev hun også prøvet på den anden side af Atlanten og var bl.a. tredje i Chicago Handicap (G3) på Arlington International.

Jacqueline og Lennart Henriksson købte hende for 17,000 guineas på Tattersalls December Sale i 2018, efter at hun året forinden havde kostet 75,000 guineas i fol ved netop førnævnte Kodiac.


Hingstføl v. Make Believe ud af Pivotal-datteren Spinning Well er 12 timer gammel på dette billede. Foto: Kastanjegårdens Stuteri.

“Den 28. januar nedkom vores nyerhvervede hoppe Spinning Well med et hingstføl efter Make Believe“, fortsætter Jacqueline Henriksson.

Spinning Well blev købt for 25,000 euro i ringen på Goffs November Breeding Stock Sale og er en vindende Pivotal-halvsøster til Gruppe-1-vinderen Opinion (Oasis Dream), den tyske St. Leger (Gr.2)-vinder Fox Hunt (Dubawi) og Concorde Stakes (Gr.3)-vinderen Anam Alta (Invincible Spirit).

Spinning Wells mor, Kiltubber (Sadler’s Wells) er Listed-vinder, og mormoderen, Moyglare Stud Stakes (Gr.1)-vinderen Priory Belle (Priolo) er bl.a. halvsøster til Gruppe-1-vinderen Eva’s Request, Gruppe-3-vinderen Wild Bluebell og til den tidligere suveræne championavlshingst i Skandinavien, Academy Award.

Make Believe (Makfi), der står opstaldet til en bedækningstakst på 12,000 euro på Ballylinch Stud i Irland, var ubesejret som 2-årig og vandt som 3-årig både det franske 2000 Guineas (Gr.1) og Prix de la Foret (Gr.1) på Longchamp.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top