fbpx

Sejr til Buskop og Baagøe i Skotland

Iben og Morten Buskop kunne sammen med Louise og Carsten Baagøe Schou fejre en sejr på den skotske bane Kelso, da 8-årige Bialco lørdag aften nedkæmpede storfavoritten Aye Right i Kelsae Yorkie Handicap Hurdle.


Bialco med Blair Campbell på Kelso. Foto: Lucinda Russell.
Bialco med Blair Campbell på Kelso. Foto: Lucinda Russell.

Bialco, som i fjor blev slettet kort før en tiltænkt start i Svenskt Champion Hurdle på Strömsholm, vandt med godt halvanden længde og tjente små 7,000 sterling i opgøret over 4,5 kilometer med 11 forhindringer undervejs.

Bialco trænes af Lucinda Russell og blev redet til sejr af Blair Campbell.

“Hesten har gået her på Stutteri Hjortebo de to seneste somre, og han har leveret en række fine præstationer for os med tre andenpladser på stribe i 2018. Han blev taget op i sin første start i år, idet han ramte den næstsidste forhindring ret hårdt, men med det løb i kroppen var han klar til i dag”, fortæller en glad Morten Buskop lørdag aften til GalopSport.

Familierne Buskop og Baagøe Schou har tidligere haft et godt makkerskab omkring forhindringshesten You’re The Top, som i 2012 både vandt H M Konungens Pris på Täby og Champion Hurdle på Øvrevoll, inden han blev solgt til USA forud for det amerikanske Grand National.

“Vi var meget tæt på at få Bialco med til Cheltenham i fjor, men han havde to heste foran sig på listen. Nu har vi et spinkelt håb igen, men hvis det ikke lykkes, er der andre gode muligheder forude”, siger Buskop.

Den store Cheltenham Festival afholdes fra 12. til 15. marts.


Resultat: Kelsae Yorkie Handicap Hurdle

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top