fbpx

Kingof Pharoahs vandt Karl K. Pedersens Mindeløb

Den tidligere norske Kriteriumsvinder Kingof Pharoahs fandt omsider melodien igen, da han i hænderne på Nicolaj Stott sikrede en overbevisende triumf til sin ejer og træner Sarah Langholm Hornstrup i mandagens fynske hovedbegivenhed, Karl K. Pedersens Mindeløb.Kingof Pharoahs havde stadigvæk et stykke frem til førende Hongkong Yob (Frozen Power) og Børge (Royal Experiment) ved indgangen til opløbssvinget, men American Pharoah-sønnen viste, at han for alvor har fået lysten til væddeløb tilbage i de fynske omgivelser og afgjorde til slut ganske sikkert med ørerne fremme foran indvendigt afsluttende Nikki Six (Go Go Gadget) og Hongkong Yob, som holdt tappert ved til tredjepladsen.

Siden fulgte Børge og Sir Antonelli (Most Improved) på de sidste præmiegivende pladser.

Førstepræmien var 25.000 kroner værd for Sarah Langholm Hornstrup, som i fjor overtog Kingof Pharoahs fra The JC Organization.

Den fukse vallak havde ellers indledt sin løbskarriere med store løfter for fremtiden hos Niels Petersen, for hvem han vandt sine to første starter som 2-årig og var knusende overlegen i Norsk Kriterium foran den senere norske 2000 Guineas-vinder og elitehest Like A King (Kingman).

Efter sejren i Norsk Kriterium var der dog intet der virkede for Kingof Pharoahs, der både gik igennem sin 3- og 4-årssæson uden at være i nærheden af at vinde, og sejren i Karl K. Pedersens Mindeløb var også den første siden Kriteriumssejren på Øvrevoll i efteråret 2020.

Kingof Pharoahs og Nicolaj Stott vinder Karl K. Pedersens Mindeløb. Foto: GormFoto.dk

Sarah Langholm Hornstrup havde også vundet det foregående løb med den 4-årige Binary File-datter Victorious med Mathilde Lund Johansen på ryggen, mens de to første galopløb i Odense blev signeret af Torben Christensen-trænede Dreaming Of Love (Requinto) med Melissa Vesterholm og Keld Chr. Karlsens Stratego (Go Go Gadget) med Emilia Hvitved.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top