fbpx

Skandinaviske navne meldt til Super Saturday

Det bliver en heftig uge med aktivitet på Meydan, før der holdes løbspause frem til selve Dubai World Cup-aftenen den 26. marts. Lørdag er lig med Super Saturday, og også her er der chance for at se skandinaviske heste i aktion.


Over The Ocean på Meydan. Foto: Erika Rasmussen.
Over The Ocean på Meydan. Foto: Erika Rasmussen.

Niels Petersen har anmeldt Over The Ocean i Gruppe-3-opgøret Burj Nahaar over 1600 meter dirt.

Løbet har 200.000 dollars i samlet præmiesum og den danskejede halvbror til Silver Ocean står på en delt 15. plads på anmeldelseslisten.


Otte deltagere er forhåndsmeldt i Al Bastakiya over 1900 meter dirt.

Løbet er forbeholdt de 3-årige og her har Petersen meldt Ruler Of Course, som dog ligeledes har engagement i torsdagens Meydan Classic.

Umiddelbart kunne opgøret på Super Saturday tænkes at blive en mere lempelig opgave, idet kun otte heste er meldt, men der er til gengæld rent formmæssigt langt op til Vale Dori og Market Rally, som topper listen med official ratings på 108 og 107.

Det er ni kilo højere end den svenske Vinterfavorit.


I Gruppe-3-opgøret Mahab Al Shimaal spejder man forgæves efter Bodil Hallencreutz-trænede Let’sgoforit, som ikke får den ellers tiltænkte start på Super Saturday.

Der er ingen øvrige skandinaviske heste meldt i opgøret.


Det er der til gengæld i Dubai City Of Gold (Gr.2) over 2410 meter, hvor de to norske Derbyvindere Eye In The Sky og Quarterback kan komme med.


Der rides to Gruppe-1-opgør på Super Saturday. Jebel Hatta (Gr.1) over 1800 meter græs og Maktoum Challenge R3 over 2000 meter dirt.

Sidstnævnte er den store generalprøve før Dubai World Cup (Gr.1), og her forventes American Pharoahs overmand fra Travers Stakes, Keen Ice, at komme til start.


I Jebel Hatta (Gr.1), der er generalprøven til Dubai Turf på World Cup-dagen, samler interessen sig især omkring Godolphins nye superstjerne Tryster, som vi kommer nærmere ind på under optakten til Super Saturday.

Der starterklæres – ligesom til torsdagens løbsdag på Meydan – tirsdag kl. 9 lokal tid.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top