fbpx

Dolly blandt fire i UAE Oaks

Selv om distancen 1900 meter kan virke i overkanten, er det langt fra umuligt, at navnet Dolly Dagger er at finde på morgendagens startliste til UAE Oaks (Gr.3) på Meydan. Der er nemlig blot forhåndstilmeldt fire heste til det klassiske opgør, der rides på torsdag.


Én af de fire er Fredrik Reuterskiölds tophoppe, de tre øvrige anføres af Doug Watsons ubesejrede Polar River, som hidtil har pulveriseret al modstand på Meydan – senest i UAE 1000 Guineas, hvor Dolly Dagger var femte.

Der er igen meldt adskillige skandinaviske navne til Meydan – i Gruppe-2-opgøret Balanchine Stakes over 1800 meter græs får Niels Petersen-trænede Icecapada en ny chance for at gøre sig gældende. Hun er blandt kun otte anmeldte heste på en liste, som ligeledes tæller Pia Brandts Malka.

I Meydan Classic – opgøret som Volatile triumferede i for et år siden – har Niels Petersen meldt Ruler Of Course og Fredrik Reuterskiöld har også holdt denne mulighed åben for Dolly Dagger.

Endvidere er der mulighed for at vi skal se Eye In The Sky, Quarterback, Over The Ocean, Avon Pearl, Probably og Vortex i løbet af dagen – det endelige svar får vi tirsdag formiddag, når der er starterklæret.


Se anmeldelserne her.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top