fbpx

Tysk jockeychampionat endte uafgjort

På årets sidste løbsdag i Tyskland på banen i Neuss vandt den regerende champion Andrasch Starke dagens første løb og kom dermed på en delt førsteplads, hvorefter Alexander Pietsch svarede igen med en sejr i dagens femte løb.


Andrash Starke vinder med Beagle Boy.
Andrash Starke vinder med Beagle Boy.

Pietsch var dermed en enkelt sejr foran Starke før årets sidste opgør for professionelle ryttere, men her lykkedes det dog Andrasch Starke at udligne med en knap sejr på ryggen af Beagle Boy.

De to duellanterne endte på samme antal sejre for sæsonen og deler dermed championatet.

Begge jockeys anstrengte sig så meget, at den lokale voldgift straffede dem med henholdsvis tre dage (Starke) og fire dages udelukkelse (Pietsch).

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top