fbpx

Lulla – en kommende stjernehoppe!

I år var der ’kun’ maidensheste til start i kampen om titlen som Aalborg 2-års Mester om hele 85.000 kr. Derfor var der ikke mange af de startende 2-åringer, der havde de store resultater at henvise til, og for en sjælden gangs skyld havde Aalborgbanen selv de to bedste kort på hånden til at kunne vinde løbet.


Af Lone Kaalund Thiel

John Nielsens Amber Lady kom med en flot andenplads på Øvrevoll-banen, og Louise Møllers Red Passion havde en tredjeplads i Produce Stakes at referere til. Derfor var disse to heste gjort til spillernes favoritter. Fra start var de to heste også toneangivende med Red Passion i front. Ned ad bagsiden gik Amber Lady til angreb på Red Passion, men i opløbssvinget slap kræfterne op.

Bag de to frontrunnere kom Ken Stott-trænede Lulla frem i en flot finish og Marc Stott kunne vinde den eftertragtede titel på den flegmatiske hoppe. Red Passion og Mark Larsen kæmpede godt til andenpladsen imens Amber Lady måtte trække sig fra tredjepladsen for en godt spurtende Farndale med Catrhrine Weilby i sadlen.

Den vindende hoppe Lulla(fr) er efter Keos(USA) og La Le Lu(fr). Lulla var trimmet til dagen af træner Ken Stott og er ejet og opdrættet af Recent A/S og J.P. Sønderskov. Lulla imponerede både ved at vinde løbet, men hele den måde hoppen fremførte sig på både før og efter løbet, signalerer, at her blev publikum nok præsenteret for en stjernehoppe i svøb!

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top