fbpx

Tandari Classic: Ét point mellem Elione og Sandro

Den klassiske scene på de skandinaviske baner har i 2024 været domineret af brasilianerne Elione Chaves og Sandro De Paiva, som har delt syv af de 10 første opgør imellem sig. Efter torsdagens norske St. Leger, som Chaves vandt foran De Paiva, adskilles de blot af et enkelt point i førstnævntes favør.


Elione Chaves på ryggen af Derbyvinderen Brigadier, som han foreløbig har redet til tre klassiske sejre i 2024. Foto: Burt Seeger.

Indtil videre har Elione Chaves vundet Jockeyklubbens 2000 Guineas, Dansk 2000 Guineas og Dansk Derby med Brigadier (Moohaajim), samt Norsk St. Leger med If He Says So (Summer Front) og Svenskt Oaks med Sealove (Sea The Moon), mens Sandro De Paiva har sejret i Svenskt Derby og Norsk Derby med Schamyl (Appel Au Maitre).

Carlos Lopez, som både vandt Svenskt 1000 Guineas og Norsk 1000 Guineas med Easywithme (El Kabeir), ligger femte, og Oliver Wilson, som vandt Mowerinaløb med A Lady’s Dream (Giant Sandman) er syvende.

Per-Anders Gråberg holder fortsat sin tredjeplads med 15 points afstand til Nicolaj Stott, som var først på stregen i Dansk Oaks med Lady Macallan (Al Shemali).

Der resterer nu blot tre klassiske opgør i denne sæson. Den 28. september rides Svenskt St. Leger i Göteborg, efterfulgt af Norsk Oaks den 9. oktober på Øvrevoll og endelig Dansk St. Leger den 12. oktober på Klampenborg.


Herunder ses den samlede stilling i Tandari Classic:


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top