fbpx

Søren Jensen: “Jeg kan ikke være mere tilfreds med Good Fortune”

Søren Jensen sadler otte heste ud på Derbydagen i Klampenborg, og størst opmærksomhed falder uden tvivl på 6-årige Good Fortune, som stiller op i et af tidernes bedste Pokalløb (L). Hér vurderer den tidligere 14-dobbelte Championtræner chancerne for samtlige startende på lørdag.


Negroni (grøn dragt) ses herover slutte tredje bag I Can Do It og Zarina i sin første start. Foto: Burt Seeger.

I første løb, Boutique Bolou 2-års Maidenserien over 1400 meter, starter Negroni (Juniper Tree) for tredje gang, og for første gang bliver det med Oliver Wilson i bøjlerne. Det er hidtil blevet til to tredjepladser – senest i Stutteri Hjortebo Produce Stakes bag de to Goffs Futurity Stakes-deltagere Zarina og Kis Me Again.

Negroni kom fint ud af Produce Stakes, og har siden blot holdt formen ved lige. Oliver red ham på sandet mandag morgen, og alt virker fint. Han vil nå et godt stykke vej på rutinen, de 200 meter længere bør ikke give problemer, og jeg ser ham som en sjov outsider”.


Søren Jensens duo Good Fortune (til højre) og Silver Wings var de første heste på græsset mandag morgen. Good Fortune starter i Wentworth Det 123. Pokalløb (L) og Silver Wings i Grand Cup. Foto: Burt Seeger.

I Grand Cup over 2400 meter starter du både Silver Wings (Appel Au Maitre) og Got A Lot (Camelot) i hver sin ende af vægtskalaen. Silver Wings med 62 kilo og Got A Lot med 55.

Silver Wings lader til at holde sin fine form. Han gik et let vedligeholdelsesarbejde med Good Fortune på græsset i mandags, og alt ser fint ud til dagen. 2400 meter er sandsynligvis den bedste distance for ham, og jeg synes han står med en stor vinderchance”.

Got A Lot har haft lidt løbspause, og hun er afgjort bedst med lidt at træde i. Vejrudsigten lover ingen nedbør, så hun er svær for mig at vurdere. Det positive er, at hun efterhånden er kommet noget ned i handicap, og derudover får hun gavn af Mikkel Mortensens tre kilos lettelse”.

Got A Lot ved sin sejr som 2-årig i Vinterfavoriternas Pris på Bro Park foran Cotton Eye Joe. Foto: Wolfram Meyer / WM Racing: https://www.facebook.com/WMRacing.

I Wentworth Det 123. Pokalløb (L) møder Good Fortune (Appel Au Maitre) som altid hård modstand, men han kommer også fra en Gruppe-3-sejr i Stockholm og senest en let triumf i Klampenborg Classic. Han bliver utvivlsomt manges favorit på lørdag.

“Han virker i skønneste orden. Selv om der vandes godt, bliver banen nok til den hurtige side, men det skal ikke være nogen undskyldning, for han kan også gå i en hurtig bane. Jeg er virkelig tilfreds med ham efter det lette arbejde mandag morgen, og han holder sin gode løbsform fra Klampenborg Classic”.

Good Fortune havde som sædvanligt Oliver Wilson i bøjlerne mandag morgen. Foto: Burt Seeger.

Du har to deltagere med i Giant Sandman Larch Ærespræmie, Lifestyle (Moohaajim) og Neverever (Juniper Tree).

“Vi testede Neverever over længere distance sidst, og det var ikke lige ham. Men kan han leve op til det han viste os de første par gange han startede, må han have en god chance i et Larch-felt som ikke virker helt så stærkt som normalt”.

Lifestyle må tildeles en outsiderrolle. Hun gik sit bedste løb hidtil i Mowerinaløb med Mikkel (Mortensen, red.) på ryggen, og så den konstellation prøver vi igen nu”.

Søren Jensens 3-årige duo Neverever (nærmest) og Lifestyle under mandagens arbejde på græsset. De to heste står side om side i startboksen i lørdagens Giant Sandman Larch Ærespræmie. Foto: Burt Seeger.

Endelig sadler du i Derbydagens sidste løb, Stutteri Hjortebo Derby Consolation, to kandidater i Esquire Hill (Storm The Stars) og Available (Appel Au Maitre). Førstnævnte kommer med en frisk maidensejr i bagagen.

Esquire Hill forbedrer sig fortsat fra start til start. Han er en råstærk hest, som også gerne havde set noget mere vand i banen, men som sagt går han fortsat fremad og må være en god outsider”.

Esquire Hill aflagde i sidste halvdel af juli sin maidentitel foran Napoleon, Royal Time og Elleville. Foto: Burt Seeger.

Available har virkelig skuffet mig hidtil. Jeg synes hun så godt ud i sit arbejde med Got A Lot i mandags, men jeg er klar over, at der ikke er meget form at henvise til på nuværende tidspunkt. De 2400 meter bør passe hende fint, og hun har et endnu uforløst potentiale”.

Søren Jensens 4-årige Got A Lot (til venstre) og 3-årige Available. Begge ejes af Stald Airborne, og førstnævnte starter i Elkær Stutteri Fawzia Stakes, mens Available starter i Stutteri Hjortebo Derby Consolation. Foto: Burt Seeger.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top