fbpx

Fire storløbssejre på fire forskellige baner

Den firedobbelte storløbsvinder og danske Derbytriumfator, Master Bloom, afslutter sæsonen i morgen med starten i Svenskt St. Leger på Bro Park. Træner Cathrine Erichsen siger onsdag morgen til GalopSport:


Master Bloom vinder under Sandro De Paiva. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Master Bloom. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

”Master Bloom har holdt en imponerende formtop over en længere periode. Hans fire storløbssejre er hjemtaget på fire forskellige baner”.

“Ud fra træningen at dømme holder han fin form, og jeg håber selvfølgelig, at han er med fremme igen. Distancen står han jo som man så det ved sejren i Norsk St. Leger”.

“Master Bloom får ferie efter løbet i morgen, inden jeg påbegynder vintertræningen. Han er gået 11 kilo op i år, til 84, og jeg tror på yderligere udvikling i 2019. Men det er også påkrævet for at være med i den skandinaviske elite”.

Cathrine Erichsen med sin Derby- og St. Leger-vinder Master Bloom. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Cathrine Erichsen med sin Derby- og St. Leger-vinder Master Bloom. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Cathrine Erichsen har yderligere to heste til start i det imponerende torsdagsprogram på Bro Park.

”Shantou fik jo først sin debut i foråret, og har siden haft en lang sæson. Jeg tror, at hun er bedre på underlaget i morgen i forhold til sidst på Jägersro”, siger Cathrine Erichsen om IKC Racings 3-årige hoppe.

”Duca Di Como har ikke gjort meget forkert i år med fire sejre i fem starter. Det er hans første start udenfor Norge og første gang han løber på dirt, så det bliver spændende om han tackler de nye betingelser. Gør han som jeg håber, må det være en god sejrschance. Mine heste rejser til Stockholm i morgen tidlig”, afslutter Cathrine Erichsen.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top