Det er ikke kun en sæsonpremiere med gode felter, som Nicholas Cordrey kan glæde sig over. Også Klampenborg Galopbanes satsning på afholdelse af arrangementer udenfor løbsdage buldrer af sted i høj fart.
“Vi har firedoblet antallet af arrangementer i forhold til i fjor, og der kommer hele tiden nye til”, fortæller direktøren til GalopSport.
“Vi foretog i fjor en rigtig stor investering i et splinternyt industrikøkken i Paddock Tribunen. Det siger sig selv, at banens forpagter, Crone Catering, ikke kan leve af at levere mad til 20 løbsdage alene, så for at optimere faciliteterne og samtidig skabe en sund økonomi med et fornuftigt afkast i form af udlejning, foretog vi restaureringen af køkkenet”, fortsætter han.
“Indtil videre har vi booket fem selskaber med tæt på 1000 gæster på en gang, og målsætningen for 2017 er dobbelt op af de eksisterende arrangementer. Det er rart endelig at kunne drage fordel af de unikke omgivelser vi har på Klampenborg, men selv om der nu kommer mange flere lukrative arrangementer er det klart, at det også bliver mere ressourcekrævende for alle ansatte på Klampenborg”.
For banens væddeløbspublikum betyder investeringen i industrikøkkenet, at der vil være et større á la carte-udvalg i Den Kgl. Restaurant, men et vigtigt argument for Nicholas Cordrey i forhold til forpagtningen er, at ønsket om hurtig levering ikke må gå ud over smagsoplevelsen.
Flere fotos fra Klampenborg Galopbane / Burt Seeger.