fbpx

Svensk Derbyhåb imponerede stort i Deauville

Hvis trænerparret Pia og Joakim Brandt skal have deres første vinder af Derbyet i deres hjemland, ligner Mondo Man et rigtig godt bud i år. Lørdag aflagde Mondialiste-sønnen på imponerende vis sin maidentitel over 1900 meter all-weather i Deauville, og med Nils-Petter Gill blandt delejerne, må Svenskt Derby ligge højt på ønskelisten når juli kommer.Mondo Man vandt Prix de Fervaques under Cristian Demuro, som ellers havde sin hest liggende et godt stykke tilbage som tredjesidst i feltet undervejs.

Parret avancerede udvendigt rundt opløbssvinget og kom ind på opløbet yderst i banen. Hér tog det ikke lang tid for Mondo Man at skyde forbi de resterende konkurrenter, og herefter red Demuro den fukse hingst ud i hænderne til en let sejr på fire længders afstand til debuterende Georgian Star (Cloth Of Stars).

Det var blot karrierens anden start for Mondo Man, som debuterede den 15. oktober over 1800 meter på Longchamp og blev tredje bag de to Sea The Stars-sønner Map Of Stars og Gamestars, som ikke har startet siden.

Nu bliver det interessant at se, hvilket tal den svenske Derbykandidat får af den franske handicapper.

Mondo Man figurerer også i den artikel GalopSport bragte den 24. januar under navnet “Svenskt Derby: De internationale jokere”.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top