fbpx

O.J.’s Winners. Øvrevoll, torsdag 3. november.

Det nærmer seg slutten på årets galoppsesong i Norge. Kun fire løpsdager gjenstår, inkl en lunsjgalopp neste onsdag. Denne torsdagen er det Norsk Mesterskap for 2 og 3-åringer som står på programmet. Disse to løpene er oversiktlige og jeg kommer til å bruke minimalt med kryss i disse to løpene. Kveldens banker finner dere i en av disse to løpene.

Løp 1  Born To Win Løp, 2400 dt

2 Hi Finn – 4 Seth – 6 Matauri  Outs: 5 Hidden Hero

Løp 2  V5-1  Best Image Løp, 1600 dt

9 Stuckinamoment var fryktelig god sist og vant helenkelt. Ledet da fra start til mål. Holder den fine formen så må vinnersjansen være stor. 8 Final Episode nærmer seg toppformen og står bedre til inne nå en sist han møtte favoritten. Ender langt fremme. 1 Ocho Rios er i ny trening. Første gang på Øvrevoll sandbane. 6 Limited Edition var god bak bra hester sist. Vil utfordre favoritten fra start.

9 Stuckinamoment – 8 Final Episode – 1 Ocho Rios  Outs: 6 Limited Edition

Løp 3  V5-2  Norsk Mesterskap for 3-åringer, 1600 dt

3 Marshall Runner var god bak Bostar sist. Riktig distanse og jeg tror han vinner dette løpet. Blir også min banker for dagen. Velger du å gardere så ta med 1 Red Mile, 2 Rebel At Heart, 4 Sound Of Silence, 6 Into The Light og 7 Make Way For Kay.

Løp 4  V5-3  V4-1  Norsk Mesterskap for 2-åringer, 1600 dt

Dette skal være et løp hvor du kun trenger to markeringer, 6 Aconcagua og 4 Delacroix. 6 Aconcagua vant sist selv om han ikke var 100%. Hadde vært syk kort tid innen siste start. Er rapportert i orden. 4 Delacroix setter pris på distansen og kan utfordre favoritten.

6 Aconcagua – 4 Delacroix – 3 Hurricane Dancer  Outs: 8 Whatsyournamebaby

Løp 5  V5-4  V4-2  DD-1  Blue Badge Løp, 1100 dt

Kun fem hester på kupongen og det er vanskelig å rangere de tre første. Setter dog 12 Jurga først da vektbetingelsene mot 11 Asaks Ambition er annerledes og bedre nå. 11 Asaks Ambition har kanskje aldri vært bedre enn hva hun viste sist, det samme gjelder 8 Borzakovski.

12 Jurga – 11 Asaks Ambition – 3 Aaron`s Way  Outs: 8 Borzakovski

Løp 6  V5-5  V4-3  DD-2  Baby`s Tango Løp, 1100 dt

Et litt småvrient løp, men setter 6 Calcaterre først. Var FRYKTELIG god sist og vant enkelt. Tror han blir vond å slå nå også, men føler meg ikke helt trygg og tar derfor med meg alle. Verst imot tror jeg venstresiden av programmet blir.

6 Calcaterre – 4 Dancewithastranger – 3 IKC Fiction  Outs: 5 Pretty Perfect

Løp 7  V4-4  Øvrevoll Hesteeiersforenings Klokkeløp V, 2400 dt

Det kan fort hende at smellen kommer her, og det er ikke første gang den kommer i et amatørløp. Rangerer 9 Imundercover først da han går løp på det jevne og han trives på distansen. 2 Eddie Riff vinner snart løp, og nå kan distansen være midt i blinken. 8 April Fool går også jevne løp og glimter til av og til. 7 Red Hearts var skuffende sist, kanskje Silja klarer å styre tempo fra front.