fbpx

O.J.’s Winners. Øvrevoll, torsdag 28 april.

Syv fine spilleløp, men dessverre alt for få hester i løpene. Det gjør også at denne omgangen er mer oversiktlig enn første løpsdag. Trener Are Hyldmo og Cathrine Erichsen hadde begge en fin start på sesongen. Igjen har de flere hester til start og alle må passes. Dagens største favoritt blir mest sannsynlig 8 Danish Delight i V65-4. På papiret så vant hun knepent sist, men seieren var enklere enn så.

Løp 1 Maidenløp, 1750 dt

Dette løpet skal 2 Cape Hollow vinne. Hestens eneste start i fjor skal holde lenge. 3 Sound Of Silence startet hele syv ganger i fjor, men vant aldri løp. Tror ikke hesten første kommer her, men en fin premie skal han få. Spørsmålstegn ved 1 Cockney Craker. Femåring som på åtte starter står med en tredjeplass som best. Gjør sin første start i Norge.

2 Cape Hollow – 3 Sound Of Silence – 1 Cockney Cracker  Outs: 5 Oui Je Veux

Løp 2 V65-1  Bien Dicho løp, 1600 dt

6 Frompariswithlove avsluttet fjoråret med seier og fikk tre kilo for den prestasjonen. Treningsrapportene er positive og vi lanserer han som dagens banker. 2 Giovanni Nobile gikk mange gode løp i fjor, men manglet det siste lille. Går jevne løp og kan vinne dersom favoritten svikter. Har kapasitet men må ha alt sydd opp. 3 Stuckinamoment har ikke startet siden juli i fjor, men gikk en bra jobb i forrige uke. Sist på tipslinjen blir Mestre Dos Magos. Vinner ikke ofte, men startet i tøffe treårsløp i fjor og tjente gode penger. Byttet trener også.

6 Frompariswithlove – 2 Giovanni Nobile – 3 Stuckinamoment  Outs: 5 Mestre Dos Magos

Løp 3 V65-2  3-Årsløp, 1100 dt

Viser 3 Aife samme takter på dirt som på gress så vinner hun dette løpet. Alternativ banker. 1 Tinnitus vant på Jægersro i fjor høst. Skal være på trippelen. 2 Cruel Intentions fikk med seg fine penger i fjor. Jobbet også bra forrige uke og kan utfordre de to favorittene. 5 Something Royal misset starten sist og da var løpet kjørt. Slipper å møte eldre hester denne gang, men skal være mye forbedret dersom hun skal være på trippelen.

3 Aife – 1 Tinnitus – Something Spesial  Outs: 2 Cruel Intentions

Løp 4 V65-3  V4-1  Brown Ale Eliteløp, 2400 dt

3 Hot Wing var en hekkestjerne i fjor, men vant også to løp på flatt. Ser fantastisk ut i trening og bør stå med gode vinnersjanser. Vant lignende løp tidlig på sesongen i fjor. 4 Colourist så tidlig slått ut på en for kort distanse sist, men skjerpet seg og fikk en fin tredjeplass. Vil lede lenge. Den tidligere svenske derbyvinneren 5 Handsome Hawk har blitt droppet mye i hcp. Viser han et snev av gammel stolthet, så er han med der framme, men vi tror han ikke vil utfordre de to første. 1 Party Fever skuffet sist selv om distansen var for kort. Må være forbedret. 2 Paratico har vunnet mange løp tidligere, men hadde vinnertørke i fjor. Ble solgt i fjor høst, så kan ha hatt godt med miljøforandring.

3 Hot Wing – 4 Colourist – 1 Party Fever  Outs: 5 Handsome Hawk

Løp 5 V65-4  V4-2  Best Offer løp, 1100 dt

Her kommer dagens største favoritt ut. 8 Danish Delight vant sist og møter enklere selskap denne gang. Står lengst ut og skal vinne dette løpet. Også en alternativ banker. Blir alternativ da det er uerfaren lærling på ryggen. Kommer han for tidlig i front så kan han miste konsentrasjonen som han gjorde sist. Da svarte han opp igjen når han fikk konkurranse oppunder mål. Kommer også ut på gammel handicap. 2 Sophies Love gikk godkjent sist, men var mye slått av favoritten. Må forbedre seg men har vinnerskalle. 7 Denico gikk flere gode løp i fjor og ble droppet flere kilo på slutten av sesongen. Kan bedre enn 49 i hcp. Spørsmålstegnet i løpet er treåringen 3 Eddie Fiff. Med litt forbedring i vinter så kan alt skje.

8 Danish Delight – 2 Sophies Love – 3 Eddie Riff  Outs: 7 Denico

Løp 6 V65-5  V4-3  Baby`s Tango løp, 1100 dt

Åpent spilleløp hvor flere kan vinne. Den beste hesten i feltet er 2 Butterfly Effect. Dette var en av Skandinavias beste 2-åringer for tre år siden. Har flyttet fra Jägersro til Øvrevoll og kommet til nye omgivelser. Med den stallformen som Cathrine Erichsen har nå så blir han min favoritt.  9 Night Of St George er opp og ned i prestasjonene. Rask fra start, og vil være med fra begynnelsen. Selv med dårlig startspor så er han blant de fremste inn i svingen. 4 Priceless startet tjuefire ganger i fjor og var på trippelen hele tolv ganger. Avslutter raskest av alle, men spørsmålet er om hun kommer fort nok oppunder mål. 3 Loire vant på samme tidspunkt i fjor. Leverer jevne løp og er fort med i striden.

2 Butterfly Effect – 9 Night Of St George – Loire  Outs: Priceless

Løp 7 V65-6  V4-4  Gazelle Dekken Amatørløp, 1750 dt

4 Point Man så fin ut i et oppridningsløp forrige onsdag. Rytter gjør sin debut og han vil helt sikkert være med på målfotoet. Ryktene forteller om gode treningsjobb for 3 Holiday Reading. 7 Prince Field var godkjent i debuten, men ikke noe mer enn det. Med litt forbedring her så vinner han fort. 6 Elusive Thought vant ikke løp i fjor, men tjente fine penger. Spent på årsdebuten, trenger ikke være langt borte.