fbpx

O.J.’s Winners. Øvrevoll, torsdag 11. mai.

Jackpot og nok en god utbetaling. Det har ikke vært enkelt å være spiller på Øvrevoll i år. Sist torsdag så var det ingen som klarte V65 rebusen. Denne torsdagen vil det bli overført nesten 300 000 kr fra forrige torsdag og omsetningen vil bli god. Å finne en banker er ikke lett, så jeg kjører bankerfritt. Noen ser mere oversiktlig ut, men finalen er ingen lett nøtt. Det løpet bør garderes.

Løp 1  3-Års maidenløp, 1750 dirt.

7 Queens – 5 Appello – 8 Mongolian Navy  Outs: 3 Our Boy John

Løp 2  V65-1  Amatør og Lærlingeløp, 2400 dirt.

4 Final Episode var god sist selv om det ikke ble seier. Formen er der og han kan fort vinne. 5 Moonflash var positiv og ikke langt unna i årdebuten. Fikk ikke penger, men avsluttet fort. Bør ha god sjanse til å ende i toppen. 3 The Provocative skuffet sist, kan mye bedre. 1 Queen’s Delight er veldig opp og ned i prestasjonene. Kanskje det hjelper med løp i kroppen.

4 Final Episode – 5 Moonflash – 3 The Provocative  Outs: 1 Queen’s Delight

Løp 3  V65-2  Dennis Landing Løp, 1600 dirt

4 April Fool vant sist, vinner fort igjen og kan være en alternativ banker. 6 Elusive Thought tapte starten sist og pullet seg til front etter 800 meter. Det ble fort slutt med krefter da, men dersom Nora klarer å moderere han så ender de helt sikkert i toppen. Glem løpet sist. 5 Red Hearts gjør årdebut. Kan trenge løpet, men er droppet i hcp. Vant ikke løp i hele fjor. 2 Sunny Sunday skuffet som favoritt sist. Kan overraske.

4 April Fool – 6 Elusive Thought – 5 Red Hearts  Outs: 2 Sunny Sunday

Løp 4  V65-3  V4-1  Danzing Reef Løp, 1600 dirt

4 Tenango ledet lenge sist. Vil igjen gå et godt løp. 6 Prince Field har vært mye spilt de siste gangene, men ikke vunnet i år på to starter. Ender helt sikkert på trippelen. 8 Buffalo Soldier får godkjent for prestasjonen sist. Må med på en gardering. 1 Menttobeme vant ikke mange løp i fjor, men var ofte på trippelen. Med litt forbedring fra sist så vil hun avslutte kanskje raskest av alle.

4 Tenango – 6 Prince Field – 8 Buffalo Soldier  Outs: 1 Menttobeme

Løp 5  V65-4  V4-2  Desert Warrior Løp, 1100 dirt.

Tre av hestene i dette løpet har allerede vunnet løp i år. Vrient spilleløp. 1 Sûdtirol overrasket mange sist. Vil få en smygreise og kan fort vinne igjen etter en meget god prestasjon forrige uke. 4 Calcaterre tapte starten sist, men avsluttet bra. Er kanskje i sin livs form. 6 Caipirinha radet opp seire i fjor og var positiv sist. Må med. 7 Pretty Perfect har et løpshode av gull. Vil igjen ende i striden.

1 Sûdtirol – 4 Calcaterre – 6 Caipirinha  Outs: 7 Pretty Perfect

Løp 6  V65-5  V4-4  DD-1  Dark Pride Løp, 1100 dirt.

3 Jurga var lett galopperende i årsdebuten og så ut som en vinner, men ble hentet femti fra mål av 7 Denico som avsluttet i overlydsfart. Tror det skal holde med disse to på bongen.

3 Jurga – 7 Denico – 6 Sophies Love  Outs: 5 Clauses Angola

Løp 7  V65-6  V4-4  DD-2  Doubleday Løp, 1100 dirt.

3 Miltonia klarte ikke å holde føringen sist, men nå tror jeg hun klarer det. Bra spor også. Abonnerer ikke på seire, men kan nå ta årets første. 1 Ponita gikk også bra sist. Avslutter alltid bra. 10 Asaks Ambition var kanskje ute på litt lang distanse sist. Tilbake på sprint som hun vant på i slutten av april. 9 Black Million vinner snart løp. Med litt klaff så kan den komme nå.

3 Miltonia – 1 Ponita – 9 Black Million  Outs: 10 Asaks Ambition