fbpx

Neuroth tager sine heste hjem fra Köln

Wido Neuroth har i påsken haft sine første heste til start i Tyskland, og selv om der også er positive ting at tage med, har træneren valgt at hente samtlige heste hjem til stalden på Øvrevoll.


Wido Neuroth. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

“Det er første gang vi har stået i Köln som opladning til den skandinaviske storløbssæson, og vi har simpelthen ikke haft gode nok træningsforhold hele vejen igennem til at kunne være med på det tyske niveau”, fortæller Wido mandag eftermiddag til GalopSport.

“Adskillige af vores heste har ikke fundet sig ordentligt til rette på sandbanen, og der har været for mange afbræk, blandt andet på grund af store mængder nedbør”.

”Derfor valgte jeg allerede for et par uger siden at hente en del af hestene hjem, blandt andet No Short Cuts, der er anmeldt i Pramms”.

“Heller ikke 3-årige Pas De Faux har fungeret i Köln, men han er fortsat en kandidat til Deutsches Derby, så nu vender vi det på hovedet og må i stedet forberede ham hjemmefra med tanke på en start i et af de tyske Derby Trials”.

Neuroths resterende heste i Köln transporteres hjem i løbet af de næste 14 dage, og 1. maj er dette års træningsophold i Tyskland endegyldigt forbi.


Thunderey. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Søndag var 4-årige Thunderey (Night Of Thunder) sjette i et Listed for hopper i Berlin, mens Jet Action (Camelot) og Seneschal (Appel Au Maitre) sluttede som henholdsvis nummer seks og 11 i deres respektive Listed-opgaver.

Mandag debuterede 3-årige Sea Lodge (Sea The Stars) med en 11. plads over 2000 meter i Hannover, og på samme bane blev Brian Ryan (Finjaan) sjette i et Listed, som er beskrevet hér.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top