fbpx

Good Eye fjerde i Hannover – Sanary fejlagtigt bortdømt

Jessica Long-trænede Good Eye indledte mandag eftermiddag sin storløbssæson med en fjerdeplads i det tyske Listed-opgør Grosser Preis der VGH Versicherungen i Hannover.


Eishin Dunkirk-sønnen, der blev redet af Shane Karlsson, startede for første gang siden han i oktober blev anden i et Listed Race på samme bane, og sæsondebuten gav fine løfter for de kommende opgaver.

I samme opgør sluttede Wido Neuroth-trænede Brian Ryan (Finjaan) som sjette under Jan-Erik Neuroth.

Løbet, der blev vundet af Andreas Wöhler-trænede Waldersee (Olympic Glory), skulle også have deltagelse af Nina Lensvik-trænede Sanary (Invincible Spirit), men bedst som Per-Anders Gråberg havde sat sig til rette i bøjlerne, blev hesten bortvist af Hannovers voldgift.

Sanary har været i Dubai over vinteren, og banens veterinær mente ikke, at hesten havde de korrekte vaccinationer i sit pas”, fortæller en dybt frustreret Nina Lensvik og fortsætter:

Sanary blev bortvist og Gråberg måtte springe af i paddocken. På vejen hjem er jeg blevet ringet op fra Hannover med en stor undskyldning, da det var en fejlagtig bortvisning, og vi er blevet lovet kompensation for rejsen herned”.

”Det hjælper dog ikke rigtigt på humøret, for Sanary er i god form og skulle ud på en bane og distance der passer ham perfekt – vi tog herned med følelsen af en god sejrschance, så det er rigtig tom fornemmelse lige nu”.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll til toppen