fbpx

Mexican Desert Fox overraskede i Duty Time Trophy

Weekendens hovedbegivenhed i Göteborg, Duty Time Trophy over 2200 meter for 3-årige svenskopdrættede heste, sluttede med en overraskende sejr til Kristina Naranjo-trænede Mexican Desert Fox med Fredrik Johansson i bøjlerne.

Mexican Desert Fox vandt efter hård kamp foran norsktrænede Silk Road/Kim Andersen, mens der var yderligere et par længder ned til Bye Me Love/Per-Anders Gråberg og Oak Thrills/Mark Larsen på de næste pladser.

Løbets storfavorit Song Of Cosmo/Yvonne Durant sluttede noget skuffende på sjettepladsen.

Sejren i Duty Time Trophy gav 111.000 svenske kroner til Mexican Desert Fox’s ejer Medicinkvinnan AB.

Desværre styrtede to heste på Göteborg-banen, hvilket gav både Peter Jarven og Manuel Santos en tur i græsset, men heldigvis slap begge ryttere uskadte fra episoden.