fbpx

Justthetwoofus knækkede Eltizaam

Kom og se et mirakel på fire ben’ – således var overskriften i ugens væddeløbsprogram som optakt til BE Profilers 3-års series 4. og sidste afdeling. Overskriften henviser selvfølgelig til Stald Lambada’s dejlige Eltizaam, der har imponeret ved at vinde hele seks sejre og en indtjening på knap ½ million i år.


Af Lone Kaalund Thiel

Sådan en galophest er ikke ’hverdagskost’ for publikum i Aalborg. Det er heller ikke ’normalt’ at der står en hest i Aalborg, der er i stand til at byde en kapacitet som Eltizaam op til ’dans’. Det kunne Louise Møllers dejlige skimlede Justthetwoofus i går. I daglig tale aldrig kaldet andet end ’Grå’. Mange troede dog ikke, at ’Grå’ ville stå distancen på de 1800 meter, efter hans to imponerende sprintersejre i Klampenborg.

Mark Larsen udnyttede til fulde dels sit gode kendskab til hjemmebanen, men også den fartkapacitet Justthetwoofus er i besiddelse af. Mark lagde et stærkt tempo i front, og ved Tuborgsvinget forsøgte parret at stikke. Det lykkedes til fulde og Justthetwoofus fløj i mål til en afstoppet sejr i kampen om de 47.500 kroner til vinderen. En klassepræstation, der sætter spot på Justthetwoofus i større sammenhænge til næste år.

På andenpladsen i behørig afstand fulgte Eltizaam med Manuel Martinez og tredje blev Kaiser Suzek med Sara Slot i sadlen. Hjemmebanesejren var meget populær, og der var stor jubel fra publikum ved præmieoverrækkelsen.

Træner Louise Møller konsoliderede sin flotte trænersucces ved at hjemtage sin 10. sæsonsejr. Samtidigt bragte Louise Møller sig med en dagsindtjening på 73.700 kr i raketfart forbi førende Lone Kaalund Thiel i kampen om årets trænerchampionat i Aalborg (tillykke fra skribenten!).

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top