fbpx

God reklame for Hot Run

Aalborg Væddeløbsbane dannede mandag rammen om tre flotte galopløb, der kunne give det fremmødte galopelskende publikum al den spænding og væddeløb i topklasse, som var forventet. Dagens første løb var for de gode klasse 3 sprintere. Søndervang Pels udsatte ærespræmie, og der var hele 30.000 at kæmpe om.


Af Lone Kaalund Thiel

På forhånd var Alkadem og Fair Run spillet langt ned i vinderspillet. Hvis Hot Run-sønnen HongKong imponerede i Klampenborg i lørdags, så må det siges, at en anden Hot Run-søn – Fair Run – i dette løb gav flot reklame for Hanne Beckmann’s tidligere sprinterstjerne Hot Run. Fair Run gik til front fra start, og siden var der ingen, der kunne true den dejlige vallak. Le Tølbøll kunne styre Fair Run til sejr med flere længder foran en godt angribende Alkadem med Mark Larsen i sadlen.

På tredjepladsen var der hård kamp imellem LB Seawing og Blue Berry. Kristina Kanstrup kunne lige akkurat få LB Seawing foran på målstregen til tredjepladsen. Fair Run fik her sin anden sejr i træk og kunne derved forøge årets indtjening til ca. 50.000 kr. Helle Andersen træner Fair Run og Hans Kjær er både ejer og opdrætter.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top