fbpx

Derfor rider Oliver ikke på lørdag

Den kommende lørdags Sæsonpremiere i Klampenborg bliver uden en række af de navne, som normalt ses i sadlen på hver eneste løbsdag. Det gælder også den forsvarende championjockey Oliver Wilson.


Oliver Wilson. Foto: GalopSport.

“Sæsonpremieren falder sammen med indspilningen af et TV-program, jeg skal være med i”, fortalte Oliver mandag morgen til GalopSport.

“Jeg er underlagt en tavshedskontrakt, så jeg kan ikke fortælle så meget yderligere om det, men kan dog afsløre, at det omhandler mental og fysisk sundhed”.

“Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at det lige rammer sammen med årets første løbsdag, men det tror jeg hurtigt er glemt igen, og sæsonen er lang”, lød det endvidere fra danskeren, som tilbragte morgenen og formiddagen i sadlen på heste fra sin mor, Bettina Andersen, og for Søren Jensen.

Øvrige navne som “mangler” på lørdagens startliste inkluderer Elione Chaves, Martin Rodriguez og Jacob Johansen.

Jacob Johansen, der herover ses sammen med sidste sæsons St. Leger-vinder Ray’s Moon, kommer senere i gang med sæsonen. Foto: Burt Seeger.

Chaves lander først fra Australien i næste uge, Martin Rodriguez er stadigvæk i USA, og Jacob Johansen pådrog sig for et stykke tid siden et brud på armen, hvilket for hans vedkommende betyder, at sæsonen må indledes noget senere end jockeyrumskollegaerne.

Til gengæld er der besøg fra både England og Tyskland på lørdag.

Lærling Mikkel Mortensen har fire ridt, heriblandt i Tuborg Åbningsløb på Tille In Action (Pastorius), og fra Tyskland kommer Eddie Pedroza, som ligeledes har fire ridt inklusiv Hollywoodboulevard (Wilshire Boulevard) i Åbningsløbet.

Velkommen tilbage, Carlitos. Foto: Burt Seeger.

Dagen byder på et comeback for chilenske Carlos Lopez, som i slutningen af september blev alvorligt skadet i et styrt i Göteborg og missede resten af sæsonen. Lopez har otte ridt og sidder i Åbningsløbet op på Civilon (Hallucinate) for Francisco Castro.

Comeback bliver der også for irske Eddie Ahern, som har ridt i samtlige ni løb, hvoraf de otte er for arbejdsgiveren Bent Olsen. Ahern rider bl.a. Lone Kaj-Nielsens Nascetta (Dubawi) i Åbningsløbet.


Se startlisten til Klampenborgs sæsonpremiere hér.


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top