fbpx

Chaves tilbage til Jägersros sæsonpremiere

Publikum kommer til at spejde forgæves efter Elione Chaves på Klampenborgs premieredag den 13. april. Brasilianeren, som forleden tog sin 20. sejr under sit ‘vinterophold’ i Australien, lander hjemme i Sverige den 17. april. “Og så er jeg klar til at ride den 21. april på Jägersro”, fortæller han til GalopSport.


Elione Chaves ved sejren i 2023-udgaven SFK Jubileumslöpning (L) med Hard One To Please. Makkerparret genforenes højst sandsynligt i Scandinavian Open Championship (Gr.3) på Klampenborg i slutningen af maj. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Jägersro lægger direkte ud med et af årets Listed Races, nemlig ITM Spring Mile (L) over 1600 meter for de bedste milere, og der anmeldes til netop dette løb i dag.

De øvrige på premieredagen meldes på mandag den 8. april, samtidig med, at der starterklæres til Klampenborgs første løbsdag.

Elione Chaves har forud for sæsonstarten skrevet kontrakt med norske Annike Bye Hansen på Øvrevoll. En historie, GalopSport bragte den 4. januar og som kan læses hér.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top