fbpx

Castro-dominans i Zawawi Cup (L) og Malmö Stads Pris

Francisco Castro beviste atter sin store dominans på Jägersros dirt track, da han sadlede hele tre vindere under dagen.


I Zawawi Cup (L) over 1200 meter havde Castro sågar de tre første heste gennem mål – sejren gik til sidste års vinder Pipoldchap, der sammen med Manuel Martinez sluttede fremragende af udvendigt i banen og kort før mål fangede Media Hora/Rodrigo Varas, mens Aramus/Espen Ski blev tredje. Der var 130.000 kroner i førstepræmie til Pipoldchap, der var kraftigt rytterforbedret denne gang i forhold til sine to seneste to starter hvor Jose Luis Sanchez ikke havde meget ære af sine præstationer på hesteryg.

Castros samarbejde med Jose Luis Sanchez er øjensynligt også et afsluttet kapitel, og på Derby-dagen havde træneren hentet et nyt chilensk navn til Sverige i form af Rodrigo Varas, der fik en flot start i Skandinavien med to storløbssejre.

Den første kom i de 2-åriges Malmö Stads Pris over 1200 meter om 200.000 kroner, hvor Varas var i sadlen på Castro-trænede Mummy’s Lodge. Raise A Grand-datteren besejrede staldkammeraten El Rey/Manuel Martinez med en sikker længde, mens Zavann Zaid/Gustavo Solis blev tredje.

Anden dagssejr til Rodrigo Varas var i Malmö Sommarhandicap over 1730 meter, hvor han dirigerede Pecoiquen direkte til front fra spor 13 og siden aldrig havde problemer med at holde konkurrenterne i behørig afstand. Pecoiquen vandt med små fire længder foran Desert Victory/Fredrik Johansson og Gaston/Eddie Ahern.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top