fbpx

Bechmann: Pistachios to sidste afkom

Hanne og Jens Bechmann måtte i fjor sige farvel til championsprinteren Pistachio (Unblest), som igennem 13 år bedækkede på stutteriet i Nordsjælland.


Hingstføl v. Pistachio ud af Charming Loza (Lawman). Foto: Bechmann Racing.

Pistachio havde ikke en eneste større årgang, og i løbet af sine totalt 16 år i avlen blev han far til mindre end 60 føl.

Blandt disse er navne som Silverstone, Shady Lady, Laban, Not Today, Cloud Walker, Hongkong Paradigm, Monte Carlo, The Seducer, Sazerac, Pinocchio, Lillebror, Imaginenowar, Mojito, Miss Valuev, Sang Real og The One And Only gode eksempler på det stempel den skimle hingst nåede at efterlade.

Pistachios sidste afkom har allerede været præsenteret på GalopSport. Det er nemlig den helsøster til den dobbelte Oaks-vinder Silverstone, som kom til verden på York Stutteri i sidste uge.

Det næstsidste føl efter Unblest-sønnen kom til verden forinden hos Hanne og Jens Bechmann. En hingst ud af den engelske import Charming Loza (Lawman).

Charming Lozas første afkom blev solgt på Scandinavian Open Yearling Sale i fjor til Maria Westman. Hingsten er efter Decorated Knight, er navngivet Charming Knight og er i træning hos Brian Wilson på Trongården.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen