fbpx

York Stutteri: Helsøster til Silverstone

Teamet på York Stutteri havde natten til fredag årets sidste folingsvagt, da Bechmann Racings Oaks-vinder Loquita nedkom med et velskabt hoppeføl efter Pistachio.


Loquita med sit hoppeføl efter Pistachio. Føllet kom til verden kl. 02:21 natten til den 7. maj. Foto: York Stutteri.

Hoppeføllet er ikke alene ud af en dansk Oaks-vinder, hun er ligeledes helsøster til én i form af nu 5-årige Silverstone, der blev klassisk vinder på Klampenborg i efteråret 2019 og siden også fulgte op med at vinde den norske pendant på Øvrevoll.

Silverstone indledte i fjor sin 4-årssæson ved at sejre i Sceptre Stakes, og hun sluttede sæsonen med en andenplads i Lanwades Stud Stakes (L) over 2100 meter på Bro Park bag sin ærkerivalinde Queen Rouge (Lord Of England).

Silverstone vinder Dansk Oaks under Carlos Lopez. Foto: Burt Seeger.

Silverstone, der nu trænes af Niels Petersen på Øvrevoll, har endnu sin sæsondebut til gode i år, men er blandt andet forhåndsanmeldt til Erik O Steens Memorial i starten af juni.

Udover Silverstone har Final Appearance-datteren Loquita produceret 2-årsstjernen Hongkong Paradigm, Derby Trial Stakes- og Breeders’ Cup Trial-vinderen Cloud Walker, 2000 Guineas-3’eren Laban samt 2-årige Dark And Stormy, der er i træning hos Søren Jensen på Enghavelyst.

Samtlige Loquitas afkom har været efter afdøde Pistachio (Unblest).


Gense Silverstone vinde Dansk Oaks i 2019 herunder:

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen