fbpx

Høje forventninger til 2-årig debutant

Rygterne har længe svirret om en 2-årig med stort talent i stalden hos Bettina og Kim Andersen på Klampenborg. Lørdag bliver der endelig debut til Kahyl-datteren My Shy Girl, som er startanmeldt til løb for anden gang.


Bettina Andersen med 2-årige My Shy Girl (Kahyl). Foto: Burt Seeger.
Bettina Andersen med 2-årige My Shy Girl (Kahyl) ved Klampenborg HesteEjerForenings staldrundgang i foråret.
Foto: Burt Seeger.

”Første gang blev løbet ophævet, da der ikke var nok heste!, fortæller Bettina Andersen. “Hun er god, men jeg er bekymret for banen og faktisk lidt utryg ved at starte hende – men hvad skal jeg gøre, jeg er jo nødt til at starte i løbene, selv om jeg som hestemenneske ikke er stolt af det”.

My Shy Girl tilhører første årgang efter Berner Olsens Galileo-søn Kahyl, som fik den bedst tænkelige start med sin første årgang, da Alli Cat vandt årets første 2-årsløb på Klampenborg i den forgangne måned.

Moderen er Pompøs Cup-vinderen Miss Valuev (Pistachio), som i forvejen er mor til kapable My Nephew (Binary File).

Bettina Andersen har hidtil vundet hver femte start i år – med syv sejre i 35 starter.

”My Shy Girl har afgjort vinderchance, men jeg håber først og fremmest, at hun kommer godt over løbet”, siger Bettina, som starter tre heste mere på lørdag.

”Footstepofspering og Dream’run kommer begge hjemmefra gården og ser nu kun banen løb. De har startet flittigt i år og holder flot form”.

”Mamut Carl Ras har nu et løb i kroppen, så vi håber på en god dag for stalden, hvor det primære først og fremmest er, at vi også står med fire sunde heste efter løbene”, afslutter den formstærke træner.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top