fbpx

Jägersro viser VM-finalen efter Derbydagen

Hvem havde regnet med, at Blågult skulle gå hele vejen til VM-finalen denne sommer? I hvert fald ikke Svensk Galopp, som har lagt Svenskt Derby samme dag som sportsverdenens ultimative højdepunkt.


Fredrik Johansson er allerede klar til både Svenskt Derby og VM-finale. Foto: Selfie-Fredde.
Fredrik Johansson er allerede klar til både Svenskt Derby og VM-finale. Foto: Selfie.

Sverige har heller ikke sikret sig en plads i finalen endnu, men vejen er banet for Andreas Granqvist og co., der på lørdag kl. 16 møder England i kvartfinalen og derefter står til at møde enten værtsnationen Rusland eller Danmarks overmænd fra Kroatien i en potentiel semifinale den 11. juli.

Og ja – hvis Sverige klarer både Three Lions og enten Kroatien eller Rusland, så spiller de altså VM-finale for første gang i præcis 60 år den 15. juli kl. 17.00.

Men fortvivl ej. Svenskt Derby rides efter planen kl. 15.49, således at alle der gerne vil nå hjem eller andetsteds hen for at se finalen har mere end en time på sig.

Og for dem, som gerne vil følge Derbydagen til vejs ende, har Jägersro en løsning.

John Scott’s Bar & Pub holder nemlig åbent efter løbene og viser finalen, mens der på Scandic Triangeln afholdes After Derby Party – ligeledes med mulighed for at se – forhåbentlig Sverige – spille VM-finale og måske få revanche mod Brasilien, der vandt 5-2 i Sveriges hidtil eneste VM-finale tilbage i 1958.

“Kan det blive bedre?”, spørger den mangedobbelte Derbytriumfator Fredrik Johansson.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top