fbpx

90 anmeldelser til Scandinavian Open Yearling Sale

90 åringer fordelt med 65 danskopdrættede, 16 svenskopdrættede, to norskopdrættede og syv importer er blevet anmeldt til det af Dansk Galop arrangerede Scandinavian Open Yearling Sale på York Stutteri den 14. september.


Ringen på York Stutteri under Scandinavian Open Yearling Sale i 2017. Foto: Burt Seeger.
Ringen på York Stutteri under Scandinavian Open Yearling Sale i 2017. Foto: Burt Seeger.

Antallet af anmeldelser er tilbage til niveauet fra 2016, hvor kataloget rummede 99 åringer, mens der i fjor var tilmeldt et rekordstort antal på 145.

“At vi går fra 145 til 90 anmeldelser influerer naturligvis på den umiddelbare økonomi, men derudover er der mange positive aspekter i at være tilbage på samme niveau som i 2016, hvor alle tidligere auktionsrekorder blev slået”, siger formanden for Dansk Galops Avlsudvalg, Gert Larsen, til GalopSport og fortsætter:

“Der var rent ud sagt ikke købere nok til så mange åringer som blev fremstillet i fjor. I år kommer salgsprocenten til at stige igen, og kvaliteten er der i hvert fald ikke gået på kompromis med. Det er et vældig stærkt katalog med en blanding af danske, svenske og norske åringer kombineret med syv spændende udenlandskfødte heste”.


Andrew Nolan, der herover ses længst til højre, er igen hyret som auktionarius. Foto: Burt Seeger.
Irske Andrew Nolan, der herover ses længst til højre, er igen hyret som auktionarius. Foto: Burt Seeger.

På den dedikerede Scandinavian Open Yearling Sale-side kan anmeldelseslisten til åringsauktionen nu downloades, ligesom de individuelle katalogsider, fotos, videoer, opdateringer og det endelige katalog vil være at finde på siden når auktionen nærmer sig.

Også i år streames Scandinavian Open Yearling Sale direkte online, mens resultaterne opdateres fortløbende.


Besøg Scandinavian Open Yearling Sale hér.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top