fbpx

Lovende debutant er tvivlsom i morgen

Øvrevolls championtræner Niels Petersen skal efter planen give debut til sin lovende 3-årige import Silver Dalen i morgen, men hesten er tvivlsomt startende.


Per-Anders Gråberg og Niels Petersen forud for Al Bastakiya (L). Foto/Copyright: Erika Rasmussen.
Per-Anders Gråberg og Niels Petersen. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.

”Han har forstrukket sig efter sidste arbejde og skal tjekkes op i morgen tidlig. Det er ikke den store ulykke såfremt han udgår, for han er ikke nogen dirthest og vil vise sig meget bedre på græs”, forklarer Niels Petersen.

Silver Dalen blev købt for 17,000 pund på sidste års Tattersalls Ascot Breeze Up igennem agent Paul Harley, men han har hidtil ladet vente på sig, og ventetiden kan således tænkes at fortsætte lidt endnu.

Danny K og Per-Anders Gråberg på vej mod den overlegne sejr i Svensk Galopps Auktionslöpning. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Danny K og Per-Anders Gråberg. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Tidligere på onsdagen giver Niels Petersen sæsondebut til sin 4-årige storløbsvinder Danny K.

”Han havde et godt efterår i fjor. Er ikke nogen oplagt vinder denne gang, men en af flere med chance. Jeg har også Queens og Kildare til start i løbet, og de har begge løb i kroppen – Kildare til og med to. Jeg ser mine tre deltagere som meget jævnbyrdige”, vurderer Niels Petersen, som endnu ikke har sat sit hold til millionopgøret Pramms Memorial (L) på Jägersro den 21. maj.

Petersen står lige nu med en tredjedel af de 15 tilbageværende deltagere i form af Spitzbergen (90), Busybeingfabulous (90), Trouble Of Course (91), Our Last Summer (88) og Silver Ocean (93).

”Samtlige mine kandidater til løbet skal blæses igennem på sandbanen på fredag, og først derefter kender jeg mit hold til Pramms. Jeg tror på fire startende som det ser ud i dag, men meget kan ændre sig på fredag”, sammenfatter Niels Petersen.


Program: Øvrevoll, onsdag 9. maj kl. 12.30.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top