fbpx

“Nu skal hun forsøges uden for Klampenborg”

Fra Göteborg fulgte Hjalte Kjems med på DanToto Racing Live, da hans egen-ejede og -opdrættede Lucy Liu i går åbnede sæsonen i opvisningsstil på Klampenborg.


Lucy Liu vinder overlegent i hænderne på Elione Chaves. Foto: Burt Seeger.Lucy Liu vinder overlegent i hænderne på Elione Chaves. Foto: Burt Seeger.
Lucy Liu vinder overlegent i hænderne på Elione Chaves. Foto: Burt Seeger.

”Det så rigtig godt ud. Bent Olsen havde allerede inden løbet oplyst, at hun havde trænet stærkt op til debuten”, fortæller en tilpas Hjalte Kjems.

“Hun har indtil videre kun løbet i Klampenborg, men nu skal vi til at forsøge hende på andre baner. Som hun var i går, tror jeg der ligger gode penge og oplevelser i hoppeløbene i Sverige og Norge”.

Sædvanligvis er Hjalte Kjems altid på plads til løb i Klampenborg, navnlig når han selv har heste til start, men i går foretrak han travbanen Åby, hvor hans delejede Takethem deltog i årets hidtil bedst betalte hestevæddeløb i Norden, Olympiatravet med 1,5 millioner svenske kronor til vinderen.

Ida og Hjalte Kjems ved præmieoverrækkelse på Klampenborg i 2017. Foto: Burt Seeger / US Photo.
Ida og Hjalte Kjems ved præmieoverrækkelse på Klampenborg i 2017. Foto: Burt Seeger / US Photo.

”Takethem fik desværre ingen præmie, løbet blev for hårdt for ham. Tror dog det sætter ham op i form til Copenhagen Cup om to uger”, sammenfatter Hjalte Kjems, der søndag morgen også kunne glæde sig over, at handicapper Nicholas Cordrey satte Lucy Liu fire kilo op til 80.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top