fbpx

Seaside Song og French Warrior uden for præmierækken

De to tidligere skandinavisktrænede 4-årige galoppører, Seaside Song og French Warrior, var tirsdag til start på hver deres franske bane, men det blev ikke til placeringer i præmierækken.


French Warrior var fortsat godt gående ind på opløbet, inden kræfterne ebbede ud.
French Warrior var fortsat godt gående ind på opløbet, inden kræfterne ebbede ud.

French Warrior var første hest i aktion i et forhindringsløb over 3600 meter i Compiegne. Indledningsvis sprang Soldier Of Fortune-sønnen glimrende og han lå længe prominent med lige bag de førende, indtil et dårligt spring fra en af konkurrenterne bragte ham ud af takt.

Maxime Lefebvre valgte siden den korteste ved ind på opløbsstrækningen, og en overgang sprang French Warrior som en af de førende, men desværre ebbede angrebet hurtigt ud og han faldt siden tilbage som niende gennem mål af de 14 som fuldførte.

Seaside Song slutter sidst i mål, men ganske kort slået.
Seaside Song slutter sidst i mål, men ganske kort slået.

20 minutter senere var det Listed-vinderen Seaside Song, der gjorde sæsondebut for sin nye træner Pia Brandt. Seaside Song startede i et udskrevet opgør over 1300 meter på Chantillys all-weather, og efter en langsom start fristede hun stort set hele vejen en tilværelse bagest i feltet. Hoppen sluttede også sidst i mål, men det var som ganske kort slået af vindende Rayon Vert.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top