fbpx

Hoku solgt for 20,000 guineas

Bent Olsens Listed-vinder Hoku var onsdag igennem auktionsringen i Newmarket, hvor hun i første omgang gik tilbage for reserveprisen 28,000 guineas. Senere blev hun dog solgt for for 20,000 guineas i en privat handel til Black Type. Der var flere skandinaviske handler på dagen.


Hoku og Manuel Santos vinder Ellicat Sprint foran Sweet Loreen og Molamento. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Hoku. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Jaqueline Henriksson handlede hurtigt da salget startede og købte både lot 1920 og 1923. Lot 1920 er den 13-årige Lake Coniston-datter Torver, der er halvsøster til Horris Hill Stakes (Gr.3)-vinderen Tumbleweed Ridge.

Hun er i fol ved Mukhadram og kostede 7,000 guineas.

Lot 1923 er den 16-årige Danehill-datter Visanilla, som er mor til to vindere og halvsøster til Prix de la Foret (Gr.1)-vinderen Varenar og flere øvrige Black Type-vindere inklusiv Prix de Flore (Gr.3)-vinderen Visorama, som igen er mor til den tredobbelte Gruppe-1-vinder Vazirabad.

Visanilla kostede 6,000 guineas og er i fol ved Coolmores Power, som er tilmeldt den skandinaviske Breeders’-serie for føl født i 2018.

Også Staffan Lidbecks Löberöds Hästklinik handlede to gange. Først lot 2017, den 5-årige Kodiac-datter Salma Gondis.

Hun er en vindende helsøster til Listed-vinderen Apex King og stammer fra samme moderlinje som både Hurricane Red og Icecapada. Salma Gondis kostede 13,000 guineas og er ligeledes i fol ved Breeders’-nominerede Power.

Siden købte Staffan Lidbeck lot 2060, 4-årige Doctor Serena (Cape Blanco).

Doctor Serena startede to gange som 2-årig i 2015 og fik sit første føl tidligere på året, en hingst efter Sepoy. Hun kostede 11,000 euro og er i fol ved Swiss Spirit.

Norske Knut O. Arnesen handlede i eftermarkedet lot 2187, 3-årige Perfect Spy (Nathaniel), som har startet tre gange placeret i år og får et omregnet skandinavisk handicap på omkring 74.

Hun er datter af Listed-vinderen Heavenly Whisper (Halling) og kostede 800 guineas.

Tattersalls December Sale afsluttes torsdag.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top