fbpx

Grand Slam 75: Let It Ride med Cronberg, O.J. & ZwickyLeaks.

Nu får du chancen for at vinde 10 millioner kroner på galop i Skandinavien. GS75 – “The Life Changing Bet” – skal for første gang i historien afholdes på en svensk galopbane. GalopSports tre skandinaviske tippere har slået sig sammen for at hjælpe dig på vej mod gevinsten.


For at vinde de 10 millioner kroner i GS75, skal du ikke bare ramme de syv vindere på Jägersros Derbydag – du skal også være den eneste der gør det. Men hvorfor ikke? V65 blev ikke løst på Øvrevoll torsdag aften, og det er naturligvis endnu sværere med en ekstra afdeling.

Herunder ser du Grand Slam-programmet, og under hvert løb finder du et vinderbud fra GalopSports tips/analyse-team.

Rigtig held og lykke med din GS75-kupon på Sveriges Derbydag!


Let It Ride med Cronberg: MRS LOREEN trivs fantastiskt bra på Jägersro, har vunnit 13 av 19 starter på banan.


O.J.’s Winners: ICECAPADA. Skandinavias beste sto. Vinner igjen.


ZwickyLeaks: ICECAPADA har været helt overlegen i sine to første skandinaviske starter i år. Dette bliver hendes første start på Jägersro, men hendes halvbror Hurricane Red flyver på underlaget.


Let It Ride med Cronberg: JESSY’S WONDER såg otroligt fin ut in i sista sväng senast i Voterlöpning, bra möjlighet till vinst nu.


O.J.’s Winners: SPITZBERGEN kom ikke med i Derby, men vinner dette lett.


ZwickyLeaks: SPITZBERGEN startede som kæmpefavorit i Svenskt Derby Trial, men slappede aldrig af undervejs, og senest løb han sig helt ud af Derbyet med sin syvendeplads i Norsk 2000 Guineas. Her giver jeg ham en chance mere for at vise, at han hører til blandt Skandinaviens bedste i årgangen.


Let It Ride med Cronberg: BREAKDANCER imponerade stort senast, gör han om den insatsen är det en mycket bra chans.


O.J.’s Winners: BREAKDANCER. Fryktelig avslutning sist. Ender i toppen.


ZwickyLeaks: KILLROY vandt dette opgør i fjor, hvor han startede fra et handicap der var to kilo lavere. Jeg tror dog godt, at han kan forsvare sit nuværende tal, især hvis løbet bliver overpacet.


Let It Ride med Cronberg: TRICKBAG har övertygat på kort distans, är startsnabb, var bra på 1000 meter senast, hade då blinkers på sig för första gången – samma sak nu.


O.J.’s Winners: THE DANISH GIRL trives best på Jägersro. Blir vond å slå.


ZwickyLeaks: Fredrik Reuterskiöld har to gode sejrskandidater her. Elione Chaves red både Polorizer og Trickbag i de to hestes seneste starter, og han har valgt POLORIZER her. Det gør jeg også.


Let It Ride med Cronberg: KIMBERELLA står bäst inne i loppet, ser ut att ha lyft sig sedan den kom till Richard Fahey i mars. Har den tagit resan på ett bra sätt så är den svårslagen.


O.J.’s Winners: KIMBERELLA. Engelsk gjest som normalt skal legge konkurrentene på ryggen.


ZwickyLeaks: For et år siden var GUNVALD anden i Derbyet, og nu starter han over den halve distance. Han er en klassehest, han elsker Jägersro, og her kan han for alvor skyde sin sprintkarriere i gang.


Let It Ride med Cronberg: STRICKER har varit övertygande, Voter brukar vara en bra värdemätare inför derbyt, ny distans nu, men det ska vara en bra möjlighet.


O.J.’s Winners: HIGH AS A KITE – Skandinavias beste 3-års sto. Glem løpet på Jägersro sist. Står hver meter.


ZwickyLeaks: Et flot Svenskt Derby med 13 ud af de 15 deltagere med et handicap på 80 eller højere. Voterformen har vist sig historisk betydningsfuld, og jeg går med dette løbs vinder – STRICKER.


Let It Ride med Cronberg: CALA BOCA har låg vikt, var före Duke Derby i maj under liknande viktförhållanden och visade bra form senast och kan överraska till låg streckprocent.


O.J.’s Winners: Duke Derby elsker Jägersro og trengte løpet sist.


ZwickyLeaks. Be My Academy har ikke helt været sig selv i de to seneste starter – her prøves med lærling og tre kilos lettelse. Han kan rigtig meget på sine bedste dage. Det samme gælder DUKE DERBY, som nu har sæsondebuten overstået og kommer fra en stald som igen har ramt topformen  lige op til den svenske Derbydag.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top