fbpx

Carlos var sejrsløs indtil femte løb, men så…

Blandt rytterne er Carlos Lopez er Kongen af Øvrevoll. Chileneren, som igennem adskillige år har haft fast base i Norge, rider praktisk talt vindere som Real Madrids nummer syv scorer mål, og denne onsdag eftermiddag var ingen undtagelse.


Godt nok var Lopez sejrsløs de fire første løb, men så gik det ellers stærkt. Først med sejr til Gina Mathisens 4-årige hoppe Twisted (Appel Au Maitre), der aflagde sin maidentitel med små tre længders afstand til Mongolian Navy og totalisatorfavoritten Brocco.

I løbet efter sejrede den regerende championjockey med Isidro Vergaras Lakota Legend (Crocker Road), inden han kunne fuldende sit hattrick i dagens sidste opgør med Hallvard Somas 3-årige kæmpefavorit Fix Fox (Deceptor).

I netop dette opgør havde Hallvard Soma tre af de fire startende heste, og de sluttede som første, anden og tredje.

Isidro Vergara sadlede endnu en vinder i form af Red Hearts (Red Clubs), der blev redet til sejr af Elione Chaves, som igen vandt Are Hyldmos Jurga (Academy Award).

Dobbeltsejr blev det også til for Niels Petersen, som indledte dagen med at vinde de to første løb med henholdsvis Smooth Escape (Myboycharlie) og Whatsinitforme (Academy Award). Vinderne blev redet af henholdsvis Sandro De Paiva og Per-Anders Gråberg.

Desuden vandt Kjell Erik Swartlings 7-årige Prince Field (Strategic Prince) med Michel Platini.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top