fbpx

Chaves ikke til Singapore – ny førstejockey for Mr Ascot

Elione Chaves kommer ikke til at tilbringe en ellers planlagt del af vinterpausen i Singapore. Til gengæld kan brasilianeren glæde sig over en ny kontrakt som førstejockey for Mr Ascot og udsigten til at ride fast for Fredrik Reuterskiöld i 2017.


Elione Chaves i Mr Ascots farver og Fredrik Reuterskiöld. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp "
Elione Chaves i Mr Ascots farver og Fredrik Reuterskiöld. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

“Jeg endte til sidst med at opgive at komme til Singapore. Det trak ud med min arbejdstilladelse, og nu hvor vi er kommet ind i februar synes jeg ikke længere, at det kan betale sig at rejse væk fra Sverige”, siger Chaves torsdag eftermiddag til GalopSport.

Til gengæld har Chaves godt nyt når det gælder den kommende sæson, for som man næsten kunne forvente, tog det ham ikke lang tid at lande en ny førstejockey-kontrakt efter bruddet med Nils-Petter Gill.

“Jeg har lavet aftale med Mr Ascot og bliver førstejockey på hans heste fremover. Mr Ascot har størstedelen af sine heste i træning hos Fredrik Reuterskiöld på Jägersro, og jeg indleder derfor også et samarbejde med Fredrik”, fortæller Chaves, der således også får valget blandt Fredrik Reuterskiölds øvrige heste når han ikke rider for sin nye arbejdsgiver.


Fredrik Reuterskiöld. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Fredrik Reuterskiöld. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Finn Blichfeldt, som står bag pseudonymet Mr Ascot, har otte heste registreret i træning hos Fredrik Reuterskiöld, to på Bro Park hos henholdsvis Julian McLaren og Lars Kelp, samt det 6-årige forhindringstalent Varennes hos Are Hyldmo på Øvrevoll.

Fredrik Reuterskiöld, hvis heste indløb mere end seks millioner svenske kroner i 2016, står lige nu med 30 heste i træning, hvoraf en tredjedel er 2-årige og mere end halvdelen tilhører den klassiske årgang.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top