fbpx

Oliver i Tyskland: Sejr og en tredjeplads i Listed

Efter et lynvisit til Milano, hvor Oliver Wilson red hoppen Anna Mia uplaceret for Dominik Moser og Gestüt Brümmerhof i et Listed Race, gik det løs på trænerens hjemmebane i Hannover i dag.


Det begyndte strålende med en sejr i dagens første løb ned 2-årige Shinzaro (Invincible Spirit) over 1750 meter med 5,100 euro i præmiesum.

I andet løb var han uplaceret med 2-årige Norway, hvorefter det i tredje løb blev en god andenplads med 3-årige Nevio (Shamardal), igen over 1750 meter med 5,100 euro i præmiesum.

I dagens fjerde løb, som var et Listed Race for 2-årige over 1400 meter om €25.000, red Oliver Artistica (Areion) til en god tredjeplads.

Sjette løb var et Gruppe-3-opgør og dagens hovedløb for hopper med €55.000 i præmiesum. Her havde Oliver intet ridt, men det blev lidt dansk alligevel, idet Lennart Hammers Gambissara (Adlerflug) sluttede tredje slået med hals og trekvart længde.

Olivers to sidste løb sluttede med en femteplads på Making Trouble i et Listed og uplaceret i 10. løb på Glam Rock.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top