fbpx

Kevin Stott tredje i Cambridgeshire Handicap

Kevin Stott har vind i sejlene i England efter at han er vendt tilbage til sin læremester træner Kevin Ryan. Han har haft flere gode sejre i den seneste tid og i dag havde han et spændende ridt for Godolphin-træner Saaed bin Suroor i Englands mest berømte handicap, Newmarkets Cambridgeshire Handicap over 1800 meter med ca. 800.000 DKK i førstepræmie.


Hesten var den 3-årige Very Talented (Invincible Spirit), som var uheldig at have trukket en yderlig startplads i det 31 heste store felt.

Derved lå han i en gruppe heste længst væk fra den indvendige rail, og det var på den anden side, at afgørelsen blev truffet.

Vinderen blev Spark Plug foran Godolphins anden deltager, Carry On Derryck, med William Buick i sadlen.

Kevin Stotts hest “vandt løbet” på den anden side og blev tredje.

Kevin udtalte efterfølgende, at han ville have vundet let, hvis han havde haft startspor på den anden side, idet hans hest slappede af, da den var foran på sin side af banen.

William Buick ser i øvrigt ud til at blive enlig førstejockey for Godolphin indtil videre, idet hans “kollega” James Doyle, som var sideordnet med ham og primært red for Bin Suroor, har fået meddelt at Bin Suroor i fremtiden vil vælge den rytter som passer bedst til hans heste.

Og det er i praksis Buick, som ellers primært rider for Godolphins anden hovedtræner, Charles Appleby.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top