fbpx

Tysk hoppe meldt i Dansk Jockey Club Cup (L)

Bank Of Burden matches mod sin fjerde sejr på stribe i Dansk Jockey Club Cup (L), der rides den 21. maj på Klampenborg. I alt 17 heste blev anmeldt til det danske Listed-opgør – heraf syv fra Norge, ni fra Danmark og en enkelt fra Tyskland.


Den tyske anmeldelse kommer fra Pavel Vovcenko, som har anmeldt sin 7-årige hoppe Simplon. Rail Link-datteren står lige nu med et tysk handicap på 88 og startede i fjor for det meste i tyske klasse-3-handicaps. Hun var dog også tredje i Baden-Badens Escada Cup (L) for hopper i efteråret.

Wentworth vinder Härkila Pokalløb (L) 2014. Foto: Burt Seeger.
Wentworth vinder Härkila Pokalløb (L) 2014. Foto: Burt Seeger.

Danske Flemming Velin har meldt fire hingste i form af Giovanni Boldini, Guerre, Irish Rock og Wentworth, mens Niels Petersen står for lige så mange med Beentheredonethat, Karmastrikesback og Without Fear i tillæg til Bank Of Burden.


Call Of Duty. Foto: Burt Seeger.
Call Of Duty. Foto: Burt Seeger.

Bent Olsen har meldt Call Of Duty, Falconet og Jubilance – Marc Stott har meldt Captain Morgan og Hanne Bechmann har meldt The Kicker.

Endvidere findes Cathrine Erichsens Coprah og Rune Haugens duo Probably og Vortex på listen.

Næste forfeit til Dansk Jockey Club (L) forfalder den 9. maj, hvorefter der starterklæres til opgøret den 2. pinsedag den 16. maj.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top