fbpx

Lady Lily fik hoppeføl efter australsk champion

Den tidligere vinder af Klampenborg Store Sprint, Elkær Stutteris Lady Lily, nedkom søndag med avlskarrierens føl nummer to. “En hoppe efter den australske champion Sepoy”, fortæller Thorkild Møller Nielsen til GalopSport.


Lady Lily vinder på Klampenborg for Kim Andersen. Foto: Peter Leth Keller.
Lady Lily vinder på Klampenborg for Kim Andersen. Foto: Peter Leth Keller.

Lady Lily (Desert Sun – Sheila Blige v. Zamindar) indledte karrieren som 2-årig hos Sir Henry Cecil, og hun vandt fire gange som 2- og 3-årig i England, inden hun i slutningen af 3-årssæsonen blev importeret til Danmark.

Hun vandt sine to første starter for Søren Jensen – heriblandt Klampenborg Store Sprint – og siden vandt hun både på hjemmebanen, på Øvrevoll og på Täby.

Hun afsluttede karrieren som 7-årig på sidstnævnte bane med at vinde i hænderne på Oliver WIlson. Hun havde som bedst et handicap på 85 og vandt 10 af sine 46 starter.


Sepoy (Elusive Quality). Foto: Darleyeurope.com
Sepoy (Elusive Quality). Foto: Darleyeurope.com

Lady Lily fik sit første føl i fjor, en hoppe efter Kyllachy (Pivotal), og nu er hun blevet mor til endnu et hoppeføl.

Faderen, australskfødte Sepoy (Elusive Quality) var 2-årschampion og firedobbelt Gruppe-1-vinder i sit hjemland, hvor han ligeledes er førende førsteårgangshingst.

Sepoys første europæiske årgang er to år i 2016 og han står opstaldet på Darleys Dalham Hall Stud i Newmarket til en bedækningstakst på 15.000 pund.

Lady Lily har fortsat aktive søskende i England, og hendes 2-årige halvbror Makman (Kodiac), har allerede startet to gange for træner Ed Dunlop med en tredjeplads på Kempton som bedste resultat.

Makman ejes af Sheikh Hamdan og kostede 130.000 guineas som åring.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top