fbpx

Danskejede Biodynamic i millionopgør på Newmarkets Rowley Mile

På tredjedagen af Newmarkets Craven Meeting starter Hubert Streckers Biodynamic (New Approach) i Tattersalls Millions Trophy 3yo Stakes over 2000 meter. Der løbes om en førstepræmie på knap en million danske kroner.


Biodynamic vandt sin maidensejr på Kempton Parks all-weather bane den 30. marts over 2200 meter som favorit og gjorde et godt indtryk, omend han løb noget grønt.

Torsdag starter der ni virkelig gode heste og Biodynamic får det ikke let. Således står han med den næstlaveste Racing Post Rating og et handicap der omregnet til skandinavisk målestok lyder på 77, men han er afgjort en hest i fremgang, så det bliver spændende at se hvor langt han rækker i dette selskab.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top