fbpx

To 3-årsdebutanter fra Stall Neuroth i påsken

Den tyske galopsæson er nu i fuld gang med løb hver dag i påsken. Langfredag går det løs i Bremen, lørdag er det i Düsseldorf, søndag på Hoppegarten i Berlin og 2. Påskedag gælder det Köln.


Wido Neuroth med den tidligere stjernehoppe, La Zona. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Wido Neuroth med den tidligere stjernehoppe, La Zona. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Af skandinavisk interesse er det især at træner Wido Neuroth bringer de to ustartede treåringer Red Zeppelin (Medicean – See Me) og Pas de Secrets (High Chapparal – Quiet Waters) til start – og begge med sønnen Jan-Erik Neuroth i sadlen.

Buck Racings Red Zeppelin starter i Düsseldorf i et 3-årsmaiden over 2200 meter, mens Stald Perlens Pas de Secrets skal løbe i et  treårsløb over 1850 meter i Köln. Pas De Secrets er en helbror til Breeders’-vinderen Hi Finn, som ligeledes fik sin 3-årsdebut i Tyskland forrige år.

Jockey Rafael Schistl lægger blødt ud med et enkelt ridt lørdag og søndag samt to ridt mandag.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top