fbpx

Karlsens nye heste er faldet godt til

Aalborg-træner Keld Chr. Karlsen har indtil videre ikke fortrudt sine investeringer i Bent Olsen-stalden med East Meets West og Hongkong Empress.


”De er faldet godt til i deres nye miljø”, fortæller Karlsen. “East Meets West bliver syv år om nogle uger, men han ligner bestemt ikke en slidt hest”.

”Hongkong Empress fik jo en skade hos Bent Olsen. Det er et chancekøb, men hun ser fin ud nu og  jeg håber hun holder, så vi kan starte hende. Ellers venter der en karriere i avlen, for hun har jo fint blod”, fortsætter Keld Chr. Karlsen om Special Quest-datteren, som bl.a. er halvsøster til Lady Clementine, Jolie Fleur og Edge Of Eternity.

Hongkong Empress vinder på Klampenborg. Foto: Burt Seeger.
Hongkong Empress vinder på Klampenborg. Foto: Burt Seeger.

Førstnævnte er selv mor til Derbyvinderen Sir Henry og de øvrige stjerner Silvertown, Harbour Light og Beaufort Twelve, mens Jolie Fleur har produceret endnu en Derbyvinder i Manacor samt årets svenske Kriteriums-toer King Charles.

Edge Of Eternity, der bl.a. vandt Skandinavisk Mesterskap for 2-åringer, Dansk Kriterium og Breeders’ Prize Sprint, fik sit første føl tidligere på året – en hingst efter Mingun.


Keld Chr. Karlsen havde en klart forbedret sæson i fjor med 141.150 koner i præmier, efter at han hverken nåede over 100.000 kroner i 2011, 2012 eller 2013. Og det var tæt på, at træneren havde nået samme cifre i år som i 2014.

Hans heste indløb nemlig 134.550 kroner. Med de to indkøb hos Bent Olsen går Keld Chr. Karlsen det nye år i møde med 13 heste i træning.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top