fbpx

“Der findes ikke en Volatile i hver en busk”

Onsdagens lunchprogram på Täby omfatter hele ni løb, heriblandt et forhindringsløb, og som stort set altid er træner Dennis Persson repræsenteret.


”Jeg har heldigvis gode kontakter i udlandet”, fortæller Dennis Persson.

“Det er betydeligt enklere at finde en hest, som rækker til i forhindringsløbene, så man kan rejse ud i Europa og starte til forskel for fladløbene”.

”Der findes ikke en Volatile i hver en busk, så vi har satset hårdt på forhindringsløbene, men udelukker naturligvis ikke det andet”, fortsætter Dennis Persson. “Jeg synes, at vi hele tiden får mere kvalitet i stalden”.

”Vi ønsker ingen stor stald. Det fungerer perfekt med mellem 10 og 15 heste, for dagen har vi 12 heste i træning”, oplyser træneren, som sadler to heste i frokostgaloppens forhindringsløb.

”Rockinger (8. løb – nr. 1) købte vi i fjor. Gjorde en start for os sidste år, og var tredje. Sæsondebuterede i sidste måned og vandt let med 4½ længde. Skal være gået frem med løbet. Topchance”.

”Moss Cloud (8. løb – nr. 6) handlede vi til stalden lige efter nytår. Debuterede for os i samme løb som Rockinger, og var bare nogenlunde som tredje, langt efter staldkammeraten. Den virker til at være gået mere frem end Rockinger, men står noget hårdt inde i løbet. Tror derfor mest på den anden, men man skal ikke afskrive Moss Cloud”, advarer Dennis Persson.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top