fbpx

“Knækket tungebånd kostede sejren sidste gang”

Den svenske træner, Marie Lustig, drager til Øvrevolls fredagsløb med fire heste. Og to af dem har vinderchance, mener træneren.


”Clauses Andorra (5. løb – nr. 6) viser desværre intet. Det kan godt være sidste start for hendes vedkommende, for hun har ikke set skyggen af penge i år. Kan ikke tro, at det er noget for spillerne”.

”Clauses Polly (6. løb – nr. 6) er meget bedre end resultaterne viser. Sidst knækkede tungebåndet lige da starten skulle gå, og jeg tror det kostede hende sejren. Hun var kun slået med tre længder og jeg tror på sejrschance”.

”Clauses Angola (6. løb – nr. 11) fik et meget uheldigt løb senest. Var blot 1,5 længde efter vinderen i mål, og kommer nu med mere rutineret rytter. Bør være helt fremme akkurat som staldens anden hest”.

”Clauses Monsieur (8. løb – nr. 1) mangler fortsat meget i at være noget for spillene. Var meget grøn da den kom til os. Vi er glade for en præmie og eventuelt fremskridt”.

”Vi rejser med hestene i nat. Vi har syv timer til Øvrevoll”, slutter Marie Lustig.

Løbene i morgen er eftermiddagsløb med spil i fælles skandinaviske puljer. Efter stordagen i Oslo i søndags har fire trænere nu rundet millionen på banen i Norges hovedstad.

Det var Bent Olsen, som gjorde følgeskab til Niels Petersen, Wido Neuroth og Annika Bye Hansen.

Ved løbene i søndags passerede Niels Petersen dybt imponerende fire millioner i år på Øvrevoll alene.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top