fbpx

Stradivarius udfordrer Eye In The Sky og Matauri

Efter andenpladsen i Dansk St. Leger, gælder det på søndag den svenske udgave for Søren Jensen-trænede Stradivarius. Opgøret er det 15. og sidste klassiske løb i Skandinavien i 2014. Stradivarius udgør 25 procent af træner Søren Jensens hold på stordagen i den svenske hovedstad.


“Stradivarius (5. løb – nr. 1) kommer på sin hidtil hårdeste opgave, meget hårdere end i Dansk Derby. Det bliver svært mod både den norske derbyvinder Eye In The sky og den norske St. Leger vinder Matauri. Alt er vel med min hest, som jeg tror er blandt de tre første”, mener Søren Jensen.

”Pull In Carlras (8. løb – nr. 12) var meget positiv som toer i Dansk Kriterium. Skal nu på dirten for første gang, men det tror jeg ikke er nogen ulempe. Hun er en farlig outsider på søndag”, advarer Søren Jensen om hoppen, der har forkert afstamning i Täbys baneprogram, hvor hun står opført som værende efter Mingun. Hun er i stedet efter Academy Award.

”Annaboda (9. løb – nr. 1) har ikke haft den sæson, vi havde håbet på. Hun har fået en god lodtrækning med spor et, og det trækker op til en blød bane, hvilket ikke svækker hende. Som det ser ud nu, skal hun også løbe til næste år”.

”Imagine (9. løb – nr. 14) har ikke startet siden august, men det betyder intet. Hun er som regel god efter pause. Hun fungerer fint på en tung bane. Jeg tror hun kan være langt fremme”.

”Vores heste overnatter i Stockholm. De er fremme lige inden aftenfodringen. Jeg tager også selv derop”, fortæller Søren Jensen, som ikke har været tilfreds med sæsonen.

”De kunne generelt godt have løbet noget stærkere”.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top