fbpx

Nyt starttidspunkt, fælles skandinavisk spil og live-sending

Mange ting kommer til at foregå anderledes i Klampenborg i år, og det gælder også starttidspunkterne for afholdelse af løbene.


Det bliver med fælles starttidspunkt, med første start klokken 12.45 – godtto timer tidligere i forhold til første start på de traditionelle løbsdage førhen.

”Vi har ofte været færdige med sidste løb efter klokken 18.00, når vi har otte eller ni løb på programmet om lørdagen”, siger banens direktør Tom Christensen. “Det er for sent for mange af tilskuerne, som derfor har forladt banen flere løb inden vi er færdige”.


Fælles skandinavisk pulje

”Samtlige løb på banen i år foregår med spil i fælles skandinaviske puljer”, fortæller Tom Christensen. “Vi tror på det her setup med et fast starttidspunkt, således at folk altid ved hvornår der galopløbene starter i Klampenborg.12.45 bliver første start i 18 ud af de 21 løbsdage vi har fået stilet til rådighed”, oplyser Tom Christensen. “Vi har desuden tre løbsdage med aftenløb, Saturday Night Racing, med første start klokken 17.30”.

Med spil i fælles skandinaviske puljer i samtlige løb på banen i år, har Klampenborg en gylden mulighed for at tilbageerobre de storspillere, man har mistet igennem senere år, da puljerne ganske enkelt har været for små.Ikke mindst i V5-spillet, hvor det drejer sig om at finde vinderen i fem løb i træk. V5-omsætningen i Klampenborg har ofte været under 100.000 kroner, men det er nu fortid med fælles spil i Danmark/Sverige/Norge.


Direkte TV-billeder i hele Skandinavien

Alle løbene i Klampenborg vil i år blive TV-transmitteret i Danmark, Sverige og Norge, og direktøren tæller timerne til sæsonstarten.

”Det bliver unægtelig spændende”, siger Tom Christensen. “Den milde vinter gør, at hestene er langt fremme i træningen. Jeg tror man vil se store, spillevenlige felter allerede fra åbningsdagen”, lyder det optimistisk fra banens direktør.

Klampenborg Galopbane har sæsonpremiere lørdag den 26. april med Dansk Jockey Club Cup (L) for elitehestene som en prægtig indledning på 2014.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top