fbpx

Tina Mortensen og Marc Stotts aften i Aalborg

Der blev redet galopløb om mere end 300.000 kroner i Aalborg mandag aften, og det blev med træner Tina Mortensen og jockey Marc Stott i hovedrollerne som triumfatorer i både Champion Stakes og Aalborgs 3-års Mesterskab.


I NKI Champion Stakes over 1800 meter blev gigantiske Rayna sendt direkte til front af Marc Stott, og selv om konkurrenterne kom meget tæt på til slut, lykkedes det Marc Stott at holde Songline-datteren først på stregen foran Hendersyde/Anna Pilroth og Dispol Snapper/Ann-Charlotte Nielsen.

Både anden- og tredjehesten trænes af Ann-Charlotte Nielsen, men John Nielsens Vainqueur/Sara Slot og Keld Chr. Karlsens Redford/Luis Santos tog de sidste præmiepenge.

Sejren i NKI Champion Stakes var 56.000 kroner værd for Raynas ejer og opdrætter, Lars Chr. Nielsen. Den store mørkebrune hoppe vandt i fjor bl.a. Mingun Sceptre Stakes på Klampenborg og var anden bag nu afdøde Cantenac i Dansk Breeders’ Cup.


Acey Ducey i 3-års Mesterskabet

Vi skal ikke mere end en måned tilbage i tiden for at finde Aceys Duceys første karrieresejr i et maidenløb på Klampenborg, men denne mandag aften føjede Academy Award-sønnen en storløbssejr til meritlisten i Aalborg 3-års Grand Prix, hvor han under Marc Stott henviste Prince Field/Jacob Johansen til andenpladsen med en sikker længde.

Stott havde godt styr på begivenhederne i det 1800 meter lange opgør, og da Prince Field endte et godt stykke ude i sporene rundt sidste del af opløbssvinget, var løbet reelt allerede afgjort. På tredjepladsen fulgte Alfie’s Rose/Luis Santos foran Palagirl/Manuel Santos og Just A Line/Nanna Emilie Hansen. Sejren var 41.500 kroner værd for Acey Ducey, som ejes af Galoppens Venner.


De øvrige løb mandag i aften endte således:

El Salvador Sommersprint: Parbold Hill/Frederick Salvardor

Smartinblack Handicap: Show Of Faith/Ann-Charlotte Nielsen

Hendersyde Handicap: Keep On Flying/Anders Bager

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top